Cum să îți dezvolți Inteligența prin tehnici de antrenament mental. Curs pentru Elevi

Cursul concentrează cele mai noi descoperiri în domeniul neuroștințelor și prezintă în mod practic metode și tehnici de antrenament pentru dezvoltarea inteligenței, cresterea vitezei de procesare a informației și alimentația corectă a creierului. Învață cum să îți folosești creierul la un nivel superior!

3 CURSANTI INSCRISI
  Îți place articolul? Dă share prietenilor!

  DESCRIEREA CURSULUI CUM SĂ ÎȚI DEZVOLȚI INTELIGENȚA

  Ce înseamnă de fapt să fi inteligent şi cât de importantă este inteligenţă? Cine nu îşi doreşte să îşi folosească în mod deplin capacităţile intelectuale? Ne aflăm într-o continuă cursă pentru resurse cognitive: astăzi trebuie să procesăm mai multă informaţie, mai repede şi mai bine ca oricând! Se ştie că folosim doar o mică parte a abilităţilor creierului nostru: de ce să ne limităm la atât?? Până nu de mult se credea că inteligenţă nu poate fi educată şi că nivelul IQ pe care ajungem să îl avem la momentul în cade devenim adulţi este cel cu care vom rămâne toată viaţă!

  Psihologia şi ştiinţele creierului sunt domenii în care se investesc sume uriaşe pentru a descoperi moduri în care cu adevărat putem să ne dezvoltăm mintea iar astăzi se cunosc metode de antrenament şi dezvoltare a inteligenţei care nu erau disponibile până recent! Da, inteligenţă poate fi antrenată! Da, putem deveni mai inteligenţi dacă ne dăm silinţa! Asemeni cum în sport prin antrenament ne putem îmbunătăţi rezultatele, la fel şi inteligenţă, prin mijloace specifice, poate fi antrenată! De altfel, în orice disciplină, practică şi exerciţiul care contribuie la perfecţionarea abilităţilor respective de fapt contribuie la dezvoltarea inteligenţei specifice pentru că până la urmă creierul este cel care învaţă şi se perfecţionează în primul rând! Conceptul de inteligenţă multiplă a deschis o dată în plus calea antrenamentului inteligenţei arătând că inteligenţă este mai mult decât gândire logică!

  Cursul concentrează cele mai noi descoperiri în domeniul neurostintelor şi prezintă în mod practic metode şi tehnici de antrenament pentru dezvoltarea inteligenţei, creşterea vitezei de procesare a informaţiei şi alimentaţia corectă a creierului. Sunt predate concepte cheie necesare înţelegerii modului în care funcţionează inteligenţă, dar partea cea mai valoroasă a cursului constă în exersarea şi antrenamentul specific care îţi va permite să ai o minte mai fluidă, o mai bună capacitate de concentrare şi procesare a informaţiei cu o viteză mai mare.


  TEMATICI ABORDATE

  • Cum funcționează mintea? (introducere)
  • Ce este Inteligența? (concepte teoretice esențiale)
  • Cum măsurăm Inteligența?
  • Teste de Inteligență (aplicate în timp real pentru a stabili nivelul de start al participanților)
  • Neuroplasticitatea și Inteligența (oare putem cu adevărat să ne dezvoltăm Inteligența? Dovezi că DA)
  • Jocurile minții: tehnici și metode pentru dezvoltarea Inteligenței (cea mai importantă parte a cursului)
  • Antrenează-ți creierul: mușchiul mental
  • Atenția și Concentrarea
  • Muzica și Antrenamentul Cognitiv: cum devii mai deștept ascultând muzică
  • Carburant pentru Inteligență: alimentația corectă

  CUI SE ADRESEAZĂ?

  Cursul se adresează tuturor celor interesaţi îşi dezvolte şi antreneze inteligenţa, capacitatea de a rezolva probleme într-un timp mai scurt şi mai eficient, viteza de reacţie şi capacitatea de concentrare, fie ei elevi sau studenţi.

  Organizăm grupe separate pentru:

  • Elevi (începând cu clasa a V-a până la liceu inclusiv) – care își doresc să își activeze potențialul cognitiv și să își consolideze coeficientul de utilizare cerebrală respectiv să obțină performanțe deosebite la învățare;
  • Studenți – care se pregătesc intens pentru examene și care își doresc să își valorifice în mod superior inteligența și capacitățile cognitive și să își crească viteza de procesare a informației.

  Limbajul și vocabularul folosit, materialul de curs, natura exercițiilor și studiilor de caz, toate sunt adaptate vârstei și nivelului de cunoaștere specific al fiecărei grupe de cursanți, astfel încât participanții să aibă întelegerea corectă a cunoștintelor predate.

  Dacă:

  • simți că poți și vrei mai mult de la viață
  • vrei să fii un învingător
  • ai încredere în inteligența ta că poate fi antrenată și dezvoltată ca orice altă abilitate
  • vrei să îți dezvolți nu doar bagajul de cunoștințe despre o materie sau alta ci chiar funcțiile cognitive esențiale și astfel să ai un avantaj întreaga viață
  • vrei să găsești mai rapid rezolvări și să îți vină mai ușor în minte soluții la problemele diverse cu care te confrunți
  • îți place și vrei să găsești mai rapid conexiuni și legături între diverse lucruri
  • îți place să înveți și vrei să îți accelerezi progresul la învățare
  • ai înțeles că drumul este doar în sus și nu în jos

  …atunci acest program este pentru TINE! Inteligența poate fi antrenată, fii deștept!


  CARE SUNT BENEFICIILE PROGRAMULUI?

  De inteligenţă ne folosim atunci când citim un text, ori atunci când rezolvăm o problema ori când luăm o decizie. Analizăm şi compilăm continuu informaţii pentru a lua cele mai bune decizii care să ne îmbunătăţească viaţa şi să ne aducă succes! În tot ceea ce facem, inteligenţa îşi spune cuvântul astfel încât dezvoltarea acestei abilităţi conduce prin efect de pârghie, la dezvoltarea implicită a multor altor abilităţi personale.

  Beneficiul imediat şi durabil al acestui program este acela că participanţii vor deveni mai eficienţi şi mai productivi, având un timp de reacţie mai mic, o mai bună capacitate de analiză şi surprindere a esenţialului şi o creştere a capacităţii de a rezolva probleme. Această capacitate va continuă să se dezvolte şi să se amplifice cu timpul şi după continuarea cursului, în funcţie de interesul acordat, devenind astfel un câştig pe viaţă.

  • vom aplica în clasă teste de inteligență pentru a avea o evaluare obiectivă a fiecărui participant
  • vei deprinde o serie de tehnici și metode de accelerare și dezvoltare a inteligenței
  • vei învăța să folosești unele dintre cele mai eficiente tehnici de rezolvarea problemelor care te vor ajuta toată viața
  • exersam și lucrăm practic încă din clasă astfel încât deprinderea acestora se face sub supervizarea trainerului
  • vom lucra într-o atmosferă plăcută și cu elemente de fun, stimulativă. Nu abordăm stilul pedagogic anost și plictisitor de la unele din orele de școală. Din contra, acest program reprezintă o experieță în sine de descoperire și încântare a minții!
  • vei primi feedback personalizat: fiecare cursant primește feedback personalizat astfel încât să își îmbunătațească performanța proprie
  • vei beneficia de interacțiune directă cu trainerul: menținem intenționat grupele la un număr corespunzător de cursanți pentru a oferi participanților interacțiune directă cu trainerul, maximizând astfel prezența la curs
  • vei cunoaște potențiali parteneri și colegi din rândul celorlațti participanți.


  CE INCLUDE ?

  • 7 ore de training intensiv și aplicat
  • tehnici și instrumente concrete și practice de dezvoltare cognitivă
  • teste de inteligență și recomandări personalizate
  • diplomă de participare semnată de trainer atestat ANC
  • suport de curs print color și materiale adiționale
  • două refreshment breaks (apa, ceai, sucuri naturale, fructe, gustari) și masă caldă de prânz
  • mapă de lucru

  CALENDAR SUSȚINERE ȘI LOCAȚIE

  Cursul durează o zi:  19 Noiembrie 2017 (09.00 – 16.30).  

  Locație susținere: Str. Doctor Felix, Nr. 55 (Metrou Pța. Victoriei, spre Nicolae Titulescu).  Folosim o locatie care dispune de toate facilitățile necesare: mese de lucru și scaune moderne și confortabile, proiector, flipchart, instalație de sonorizare performantă, lumină naturală, WI-FI gratuit, sală separată pentru pauza de prânz și pentru pauzele de refreshing, toaletă, lift, etc. Sala de curs este special concepută și dedicată activităților de formare și training astfel încât participanții să poată beneficia de cele mai bune condiții de învățare.

  Harta3


  CINE SUSȚINE CURSUL?

  Acest curs este susținut de Sorin Faur, psiholog, autor, expert în dezvoltare cognitivă.


  CÂT COSTĂ?

  Profită acum de PROMOȚIA noastră early-bird prin care oferim un DISCOUNT DE 10% și beneficiază de tariful special redus de 375 335 lei plus TVA pentru cei care se înscriu până la data de 10 Noiembrie 2017! Ofertă limitată la numărul de locuri încă disponibile!


  CONTACT

  Pentru detalii suplimentare sau întrebări, îți răspundem cu plăcere la email: salut@mentalio.ro ori la telefon: 0721.364.175


  OFERTĂ SPECIALĂ

  Vino împreună cu un prieten sau recomandă programul unui cunoscut care se înscrie la oricare dintre cursurile Mentalio și amândoi(fiecare în parte) va primi un DISCOUNT SPECIAL DE 15% din valoarea cursului achiziționat!

  Oferim în plus participanților un VOUCHER ÎN VALOARE DE 50 DE LEI cu care se pot înscrie la ORICE alte cursuri/tematici Mentalio! Voucher-ul poate fi utilizat la alegere și oricând pe o durată de 1 an de zile și poate fi transferat și altor persoane, deci poate fi de exemplu făcut cadou unui prieten!


  MENTALIO
  Formular Înscriere Curs
  Introduceți numele și adresa de email și veți fi contactat de un reprezentant Mentalio. 
  Vreau să particip!
  Pentru înscrierea mai multor participanți, mentionați numele lor in caseta Mesaj pentru a beneficia de discount.

  Îți place articolul? Dă share prietenilor!
  Curs în clasă
  • Curs în clasă
  • 24 ore
  • 12 LOCURI
  • Certificat pentru curs

  ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

  De ce sa te abonezi: primesti periodic actualizari cursuri - aflii la timp despre promotiile noastre - beneficiezi de trips & tricks gratuite - primesti discount-uri speciale doar pentru abonati!

  Despre Mentalio

  Mentalio este un program de Antrenament Cognitiv ultra-performant special construit sa conduca la dezvoltarea Inteligentei, Memoriei, Creativitatii si abilitatilor de Invatare Accelerata. Iti activezi potentialul cognitiv, iti folosesti mintea la un nivel superior!

  © 2018 Mentalio

  Copyright: Nicio parte a acestui site nu poate fi reprodusă fără permisiunea autorilor

  TC & Confidentialitate

  sus
  MENTALIO
  Formular Înscriere Curs
  Introduceți numele și adresa de email și veți fi contactat de un reprezentant Mentalio. 
  Vreau să particip!
  Pentru înscrierea mai multor participanți, mentionați numele lor in caseta Mesaj pentru a beneficia de discount.