Învățare Accelerată – Învață într-o oră cât alții în două! Curs pentru Studenți

Cum să înveți într-o oră cât alții în doua! Curs despre învățarea eficientă! Învață să înveți din plăcere și cu interes și descoperă-ți potențialul minții! Scurtează timpul de învățare la jumătate cu tehnicile moderne de învățare accelerată!

4 CURSANTI INSCRISI
Îți place articolul? Dă share prietenilor!

DESCRIEREA CURSULUI DESPRE ÎNVĂȚARE ACCELERATĂ

Obiectivul cursului este ca participanții să își dezvolte deprinderi de învâțare corecte și avansate! 

Învăţarea eficientă este un subiect care nu se predă la şcoală deşi ar fi atât de necesar! Nimeni nu ne învaţă să învăţăm eficient adică să utilizăm în mod optim resursele intelectuale şi cognitive de care dispunem pentru a înţelege şi reţine anumite informaţii! Metodele de învăţare utilizate în şcoală sunt mai degrabă conservatoare şi bazate pe memorare mecanică şi mai puţin pe psihologia învăţării! Să învăţăm avem nevoie însă intreagă viaţă! În acest curs sunt abordate metode moderne de învăţare şi învăţare accelerată care permit reţinerea optimă şi pe termen lung a informaţiei, scurtarea cu până la de două ori a timpului necesar învăţării şi creşterea gradului de implicare în actul învăţării făcându-l mai plăcut şi accesibil.

Secretul învăţării accelerate este interacţiunea complexă cu materialul şi construirea unei motivaţii corespunzătoare pentru subiectul respectiv! Condiţiile de mediu şi caracteristicile spaţiului în care se învaţă sunt de asemenea importante favorizând sau defavorizând învăţarea accelerată! Cursul abordează în detaliu mijloacele la care trebuie să recurgem pentru a seta un mediu suportiv alături de mindset-ul corespunzător! Apoi contează în egală măsură tehnica practică a lucrului cu materialul de studiu: de la modul în care citeşti textul până la modul în care îţi iei notiţele! Exersăm la curs fiecare dintre soluţiile pe care ştinţa modernă a învăţării le sugerează!

Cu toţii suntem diferiţi şi fiecare învaţă în felul sau: unora le place să asculte muzică, altora nu! Unii preferă să sublinieze textul, alţii să realizeze un sumar! Unii învaţă mai degrabă vizual, alţii auditiv, citind cu voce tare! Care stil de învăţare ne este cel potrivit şi care practici sunt de fapt deprinderi greşite pe care ar trebui să le corectăm? Află despre toate aceste subiecte şi despre multe altele la acest curs de învăţare accelerată! Fiecare participant va avea ocazia să îşi evalueze stilul de învăţare prin intermediul unui test dedicat şi să descopere astfel care este cel mai potrivit pentru sine!

Nu mai trebuie să petreci ore lungi şi plictisitoare pentru a învăţa un subiect pe care oricum îl vei uita după câteva săptămâni: învaţă să înveţi eficient, să reţii pentru o viaţă şi totul într-un mod fun dar fundamentat ştiinţific!


TEMATICI ABORDATE

 • Ce este Învățarea Accelerată (bazele teoretice esențiale înțelegerii cursului)
 • Condiții care favorizează Învățarea Accelerată (importanța contextului)
 • Tehnici de concentrare și auto-motivare (încălzește motorul, pregătește-te pentru SuperÎnvățare)
 • Planificarea și Organizarea Învățării (nu îngrămădi totul în ultima zi)
 • Învățarea inteligentă și memorarea durabilă (mai important decât să înveți mult este să înveți inteligent)
 • Luarea notițelor în timp real (învățarea începe din clasă)
 • Lectura aprodundată și sumarizarea fulger
 • Hărțile Mentale și Învățarea (concentrează o carte într-o pagină)
 • Gestionarea emoțiilor înainte de examen (degeaba ai învățat dacă nu îți aduci aminte din cauza emoțiilor)

CUI SE ADRESEAZĂ?

Cursul se adresează tuturor celor interesați să învețe eficient, să scurteze timpul de învățare la jumătate sau să dubleze cantitatea de informație învățată în aceiași unitate de timp, să rețină mai bine și mai trainic cele învățate, să își dezvolte abilitățile de sumarizare și esențializare, să deprindă tehnici de învățare autentică și nu mecanică!

Cursul este conceput cu precădere pentru Studenți – care se pregătesc intens pentru examene și care își doresc să își eficientizeze actul de învățare, repectiv celor care se pregătesc pentru Licență sau Masterat!

Dacă:

 • îți place să înveți și vrei să îți accelerezi progresul la învățare
 • vrei să înveți mai bine, simți că poți mai mult dar nu știi cum
 • petreci ore lungi și ai deja un program de studiu încărcat și vrei să economisești timp
 • te pregătești pentru Licență sau Masterat sau alt examen important și trebuie să te mobilizezi intens
 • ai rămas în urmă la unele materii și vrei să recuperezi rapid
 • se apropie sesiunea și te așteaptă examene grele
 • vrei să îți petreci vara liniștit/ă și fără stresul unor restanțe pe toamnă

…atunci acest program este pentru TINE! Descoperă cât de simplu este să îți atingi scopul când știi cum!


CE INCLUDE ?

 • 8 ore  de training intensiv și aplicat, cu instrumente practice
 • test privind stilurile de învătare și recomandări personalizate
 • tehnici și instrumente concrete și practice de învățare accelerată
 • diplomă de participare semnată de trainer atestat ANC
 • suport de curs print color și materiale adiționale
 • două refreshment breaks (apa, ceai, sucuri naturale, fructe, gustari) și masă caldă de prânz
 • mapă de lucru

CARE SUNT BENEFICIILE PROGRAMULUI

 • vei deprinde încă din clasă principiile esențiale ale învățării corecte (înainte de a învățarea accelerată trebuie clarificate deprinderile corecte)
 • îți vei conștientiza și corecta deprinderile de învățare greșite pe care ai ajuns să le folosești chiar și fără să îți dai seama
 • vom aplica în clasă un test detaliat de analiză a stilurilor de învățare pentru a avea o evaluare obiectivă a fiecărui participant iar versiunea de lucru va fi folosita direct în clasă. Fiecare participant va primi însă ulterior un raport electronic personalizat pentru o analiză mai aprofundată (eventual împreună cu părinții)
 • vei descoperi stilul propriu și predominant de învățare care te ajută să obții performanțe maxime. În paralel însă vom realiza mixul potrivit incluzând și celelalte stiluri de învățare pentru că nimeni nu aparține în totalitate unui singur stil
 • vom consolida o nouă atitudine pozitivă față de învățare și vei redescoperi plăcerea de a învăța
 • vei deprinde o serie de tehnici și metode de învățare accelerată. Vei știi să folosești unele dintre cele mai eficiente tehnici de învățare accelerată care te vor ajuta toată viața
 • exersam și lucrăm practic încă din clasă astfel încât deprinderea acestora se face sub supervizarea trainerului
 • vom lucra într-o atmosferă plăcută și cu elemente de fun, nu abordăm stilul pedagogic anost și plictisitor de la unele din orele de școală. Din contra, acest program reprezintă o experieță în sine de descoperire și încântare a minții!
 • vei învăța tehnici de lectură rapidă (sigur, necesită antrenament ulterior pentru perfecționare) care te vor ajuta însă chiar de a doua zi
 • vei deprinde metode de memorare eficientă, chiar de la autorul uneia dintre cele mai consistente lucrări de Dezvoltarea Memoriei din România
 • vei învăța să deosebești esențialul astfel încât să reții doar ce este necesar
 • vei învăța bazele unui sistem de luare a notițelor ultra-eficient care te va scuti în timp de multe ore pierdute de transcriere mecanică a ceea ce auzi de la profesori. Îți va rămâne astfel mai mult timp învățării active, aceea care chiar contează
 • vei dezvolta sub supervizarea trainerului un sistem propriu de Planificare și Organizare a Învățării la momentele optime și de vârf astfel încât să îți folosești potențialul la maxim!
 • vei învăța câteva tehnici de Gestionarea Emoțiilor înainte de examen. Este păcat ca după multă muncă și efort depuse să înveți ce ți-ai propus să te pierzi exact când ai nevoie mai mult
 • vei cunoaște potențiali parteneri și colegi de suport la învățare din rândul celorlalți participanți

DE CE SĂ FACI ACEST CURS?

Acest curs este despre PERFORMANȚĂ pentru că te ajută să iei note mai bune și să treci examene mai ușor! Cel mai important însă este că acest curs te ajută să devii mai bun, să îți atingi obiectivele eficient, să îți exploatezi mai bine resursele intelectuale, să avansezi mai rapid către succes!

Poate că vei investi câteva ore dintr-o zi de Sămbătă în care ai fi preferat să faci altceva dar VEI ECONOMISI multe alte zile de Sâmbătă pentru că știi să înveți eficient și accelerat! Gândește-te că la fiecare oră petrecută învățând vei salva până la 30 min din timpul tău, zi de zi de zi, în fiecare zi în care înveți, pentru toată viața! Vei simți beneficiile imediat, însă cu trecerea timpului, pe măsură ce vei aplica tehnicile deprinse la curs, vei deveni excepțional, ca de altfel cu orice abilitate în care investim timp si efort! Dacă tot îți vei petrece următorii ani învățând, de ce nu ai face-o corect și eficient? Este ca și cum ai trece in modul turbo: de ce să mergi cu căruța dacă poți să mergi cu mașina? Resursele sunt acolo în mintea ta, pontețialul există: învață să îl activezi și să îl folosești! Îndrăznește să poți mai mult!


CALENDAR SUSȚINERE ȘI LOCAȚIE

Cursul durează o zi (09.30 – 17.30). Data cursului urmează a fi stabilită în funcție de înscrieri și va fi agreată cu toți participanții.

Locație susținere: Str. Doctor Felix, Nr. 55 (Metrou Pța. Victoriei, spre Nicolae Titulescu).  Folosim o locatie care dispune de toate facilitățile necesare: mese de lucru și scaune moderne și confortabile, proiector, flipchart, instalație de sonorizare performantă, lumină naturală, WI-FI gratuit, sală separată pentru pauza de prânz și pentru pauzele de refreshing, toaletă, lift, etc. Sala de curs este special concepută și dedicată activităților de formare și training astfel încât participanții să poată beneficia de cele mai bune condiții de învățare.

Harta3


CINE SUSȚINE CURSUL?

Acest curs este susținut de Sorin Faur, psiholog, trainer certificat, consilier vocațional certificat și expert dezvoltare cognitivă.

În ultimii 5 ani, Sorin a lucrat de asemenea cu peste 400 de studenți și viitori studenți pentru testare psihologică, consiliere vocațională astfel încât aceștia să iși fundamenteze corect deciziile educaționale și planul de dezvoltare personală.

Află mai multe despre Sorin accesând link-ul de mai sus.


CONTACT

Pentru detalii suplimentare sau întrebări, îți răspundem cu plăcere la email: salut@mentalio.ro ori la telefon: 0721.364.175


CÂT COSTĂ?

Investiția în dezvoltarea abilităților de Învățare Accelerată și Eficientă este de 335 lei plus TVA ! Locuri limitate!


OFERTĂ SPECIALĂ

Vino împreună cu un prieten sau recomandă programul unui cunoscut care se înscrie la oricare dintre cursurile Mentalio și amândoi(fiecare în parte) va primi un DISCOUNT SPECIAL DE 15% din valoarea cursului achiziționat!

Oferim în plus participanților un VOUCHER ÎN VALOARE DE 50 DE LEI cu care se pot înscrie la ORICE alte cursuri/tematici Mentalio! Voucher-ul poate fi utilizat la alegere și oricând pe o durată de 1 an de zile și poate fi transferat și altor persoane, deci poate fi de exemplu făcut cadou unui prieten!


Îți place articolul? Dă share prietenilor!
Curs în clasă
 • Curs în clasă
 • 24 ore
 • 12 LOCURI
 • Badge pentru curs
 • Certificat pentru curs

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

De ce sa te abonezi: primesti periodic actualizari cursuri - aflii la timp despre promotiile noastre - beneficiezi de trips & tricks gratuite - primesti discount-uri speciale doar pentru abonati!

Despre Mentalio

Mentalio este un program de Antrenament Cognitiv ultra-performant special construit sa conduca la dezvoltarea Inteligentei, Memoriei, Creativitatii si abilitatilor de Invatare Accelerata. Iti activezi potentialul cognitiv, iti folosesti mintea la un nivel superior!

© 2018 Mentalio

Copyright: Nicio parte a acestui site nu poate fi reprodusă fără permisiunea autorilor

TC & Confidentialitate

sus