Despre Sorin Faur si Aparitii media

Sorin Faur este psiholog si trainer certificat, specialist in dezvoltare personala si cognitiva, autorul uneia dintre primele carti publicate din Romania de antrenament mnezic (Arta Memoriei. Tehnici si Metode de Antrenament pentru o Memorie Perfecta publicata inca din 2002). 

arta memoriei

Avand deci o experienta indelungata, Sorin a realizat acest program unic in Romania pentru oricine doreste sa se depaseasca pe sine! Beneficiile acestui program se extind pe viata intocmai cum sportul ne ajuta sa avem un corp mai senatos si sa traim o viata mai intelungata. Alaturi de Sorin vor fi o serie de invitati si lectori cu experienta!


Experienta

Sorin are peste 16 ani experienta in domeniul Resurselor Umane si in Psihologie si Dezvoltare Personala, fiind implicat in proiecte complexe de consultanta si management in arii precum: diagnoza organizationala, cultura organizationala, design si optimizare organizationala, managementul schimbarii, managementul performantei, politici si proceduri de HR, recrutare, training, assessment, dezvoltare personala si coaching. Sorin este de asemenea membru HR Club din 2009.

In calitate de Coordonator pentru Europa de Est si Balcani pentru BDO, Sorin a condus in ultimii 8 ani numeroase proiecte la nivel local si regional, fiind responsabil pentru cele 14 tari din zona si a contribuit la dezvoltarea strategiilor si politicilor de HR ale retelei BDO la nivel international.


Certificari

Sorin detine mai multe certificari profesionale precum cea de Certified Management Consultant conferita de International Council of Management Consulting Institutes din Elvetia, Executive MBA conferita de Vienna University of Economics and Business (Austria) si WU Executive Academy, Diploma in Antreprenoriat conferita de MIT - Massachusetts Institute of Technology, respectiv certificari ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) ca Formator (cod COR 242401), Project Manager (cod COR 242101), Evaluator de Competente Profesionale (cod COR 242405) si Consilier Vocational (cod COR 242315) si altele.


Trainer si Formator

In calitate de trainer, Sorin are o lunga istorie inceputa in 2001, insumand mii de ore de training furnizate pe teme precum Dezvoltare Personala, Arta Memoriei si Mnemotehnica, Managementul Timpului, Comunicare, Public Speaking, Leadership si Management, Stress Management, Antreprenoriat, Planificare Strategica, Recrutare, Formare Formatori si altele. Memoria si Dezvoltarea Personala au fost teme si preocupari constante de-a lungul proiectelor de training sustinute de Sorin.


Educatie

Sorin detine o diploma in Psihologie si Sociologie, un Master in Psihodiagnostic si un altul in Psihologie Organizationala si Economica. Sorin este de asemenea absolventul unui program international de Executive MBA la Vienna University – Austria si Minnesota University - USA) iar recent a absolvit un program dedicat de Antreprenoriat la MIT, Massachusetts Institute of Technology, Sloan School of Management, USA. 


Conferinte şi Public Speaking

Sorin este un foarte activ speaker la zeci de evenimente nationale şi internationale. Iata cateva dintre cele mai importante evenimente la care a prezentat:

Evenimente Internationale

  • Human Resources Development Conference, London, UK 2010: HR Frameworks, from theory to practice
  • New Partners Conference, Beijing, China 2011: Governance, Organizations, Training & HR
  • Human Resources Development Conference, Hamburg, Germany 2012: Psychometric Evaluations
  • BDO Biennial, Lucerne, Switzerland 2012: Best Practices in HRD to Improve Client Service
  • New Partners Conference, Amsterdam, Holland 2013: Leading for growth (workshop)
  • Human Resources as a Driver for Growth Conference, Warsaw, Poland 2014: Succession Management & HR

Evenimente in Romania


Publicatii si aparitii media

In 2002 Sorin a publicat cartea Arta Memoriei, una dintre primele lucrari din Romania despre tehnici si metode de antrenamentul memoriei si este un autor activ pe teme de resurse umane, antreprenoriat, management, leadership, recrutare si dezvoltare personala avand peste 500 articole si materiale aparute in presa de profil. Iata mai jos o lista sumara a celor mai recente aparitii:

Sorin Faur

Ziarul Financiar

 

Wall Street

 

Gandul

 

Economica

 

BIZ

 

Business Magazin

 

Romania Libera

 

Manager Express

 


Galerie Imagini

SF 1

SF AN1

SF AN2

SF BM

SF BT

SF RL

SF RY1

SF RY2

SF SC

SF SC2

SF ZF

SF

SF WS

SF WS2

SF WS3

SF ZF 2

Trending Courses

Despre Mentalio

Mentalio este un program de Antrenament Cognitiv ultra-performant special construit sa conduca la dezvoltarea Inteligentei, Memoriei, Creativitatii si abilitatilor de Invatare Accelerata. Iti activezi potentialul cognitiv, iti folosesti mintea la un nivel superior!

© 2018 Mentalio

Copyright: Nicio parte a acestui site nu poate fi reprodusă fără permisiunea autorilor

TC & Confidentialitate

sus