Sondaje și opinii: spune ce crezi și află ce cred alții!

Sondaje, opinii și statistici interesante despre ce cred alții! Și tu poti să votezi!

Sondajele ca formă de cunoaștere de sine

Fiecare dintre noi are o opinie sau un punct de vedere, iar acest punct de vedere ne reprezintă sub aspectul cunoștințelor și convingerilor noastre. Funcționând pe principiul ”Spune-mi ce crezi ca să îți spun cine ești!” întrebările abordate în această secțiune ne pun în fața unor probleme diverse și ne determină să luam poziție, să decidem pentru noi însine. Dar fiecare astfel de decizie înseamnă că urcăm o treaptă mai sus pe calea cunoașterii de sine pentru că toate subiectele abordate sunt de fapt despre convingerile noastre. 

Suntem însă întotdeauna interesați să vedem ce gândesc cei din jur pentru că suntem ființe cumunicative iar sondajele reprezintă o formă de dialog social prin care ne șlefuim opiniile și la un nivel mai larg, ne definim și ne clarificăm identitatea. Văzând ce răspund alții completăm auto-cunoașterea câștigată prin clarificare personală cu o informație în plus care ne ajută să ne raportăm la ceilalți și să ne consolidăm opinia într-o direcție sau alta. 

Toate sondajele sunt anonime! Votează și vezi ce au votat alții! Află cine ești!

Despre Mentalio

Mentalio este un program de Antrenament Cognitiv ultra-performant special construit sa conduca la dezvoltarea Inteligentei, Memoriei, Creativitatii si abilitatilor de Invatare Accelerata. Iti activezi potentialul cognitiv, iti folosesti mintea la un nivel superior!

© 2018 Mentalio

Copyright: Nicio parte a acestui site nu poate fi reprodusă fără permisiunea autorilor

TC & Confidentialitate

sus