Arhive Dezvoltare personala - Mentalio

Dezvoltare personala

1 februarie 2014

Curs Managementul Timpului și Productivitate Personală pentru Elevi

Creşterea eficienţei şi productivităţii personale înseamnă să obţii mai mult pentru acelaşi nivel de efort prestat! Este o necesitate evolutivă normală să creştem şi să ne dezvoltăm, să devenim mai eficienţi în tot ceea ce facem mai ales în relaţie cu un mediu din ce în ce mai solicintant şi competitiv! Ritmul alert al vieţii contemporane ne obligă să ne perfecţionăm constant iar presiunea pentru a obţine rezultate creşte continuu!
2 februarie 2014

Curs Tehnici de Prezentare și Public Speaking

Cu toţii am fost la conferinţe sau prezentări de public speaking la care pur şi simplu cel mai bun lucru de făcut este să te gândeşti la ale tale. Subiectul parcă nu este interesant, dialogul lâncezeşte, participarea sălii este redusă. Orice este mai interesant decât ce spune speaker-ul care alunecă imediat în fundal lansându-ne indiferenţi.
21 iunie 2018

Curs Comunicare în Scris pentru Elevi și Scriere Creativă

Obiectivul cursului este ca participanții să treacă la un nivel superior de comunicare în scris și scriere creativă, să-și însușească instrumentele creatoare, să știe cum să identifice un pontențial subiect de scris, să cunoască metode care să-i ajute, zi de zi, să împlinească cerințele de la școală sau de la concursuri extrașcolare. Scrisul este o formă de gândire. Cum se construiesc frazele de impact care schimbă nota lucrării, cum se structurează ideile și cum se consolidează vocabularul sunt doar câteva întrebări cheie la care răspunde acest curs. A gândi creativ, a scrie creativ... a trăi creativ!