Arhive Traineri - Mentalio

Traineri

29 octombrie 2015

Sorin Faur

Sorin Faur este psiholog si trainer certificat, specialist in dezvoltare personala si cognitiva, autorul uneia dintre primele carti publicate din Romania de antrenament mnezic (Arta Memoriei. Tehnici si Metode de Antrenament pentru o Memorie Perfecta publicata inca din 2002). Avand deci o experienta indelungata, Sorin a realizat acest program unic in Romania pentru oricine doreste sa se depaseasca pe sine! Beneficiile acestui program se extind pe viata intocmai cum sportul ne ajuta sa avem un corp mai senatos si sa traim o viata mai intelungata. Alaturi de Sorin vor fi o serie de invitati si lectori cu experienta!
29 octombrie 2015
Laura Mogos

Laura Mogos

Laura Mogos este co-fondator al Programului Mentalio, trainer certificat si profesionist in inginerie biomedicala, abordand arii de interes precum: neurofiziologie, stimulare electromagnetica cerebrala, neuronavigatie si neurofeedback. Imbinand experienta academica si profesionala cu pasiunea pentru excelenta si dorinta constanta de evolutie personala, Laura a contribuit la ideea dezvoltarii unui program de antrenament cognitiv menit sa sustina dezvoltarea intelectuala a tinerilor prin tehnici de antrenament specifice.
18 iunie 2018

Anca Ghinea

Anca Ghinea este Creative Manager, editor colaborator al revistei FEMEIA, inițiatoare a site-ului kreatoria.ro, speaker și mamă a gemenilor Sarah și Nicholas pe care îi crește într-un spirit creativ și aplicat. Din Septembrie 2018 se alătură echipei Mentalio în calitate de trainer al cursului de Scriere creativă. Anca Ghinea și-a transformat vocația în carieră, creativitatea într-un stil de viață și muncă.
3 august 2018

Silvia-Daniela Pohrib

Silvia-Daniela Pohrib activează în domeniul educației de peste 14 ani, formând în acest timp generații de copii, tineri și adulți. Silvia are o experiență impresionantă, este antreprenor, trainer, voluntar, consilier de orientare privind cariera, fondator al centrului de educație Learnex din Brașov, președinte al Asociației SUPORT REGIUNEA CENTRU și nu în ultimul rând mamă a doi copii. Din Septembrie 2018 colaborează cu echipa Mentalio în calitate de trainer al cursului de Antreprenoriat - Smile to your future!